Home

ERKEND SPECIALIST IN RECHT, LIFE SCIENCES EN TECHNOLOGIE

Mr. ir. Anke Heezius is meer dan vijftien jaar advocaat. Zij is gespecialiseerd in intellectueel eigendom, octrooirecht, farmaceutisch recht, geneesmiddelenreclamerecht, gezondheidsrecht, algemeen verbintenissenrecht (contracten) en civiel- en bestuursprocesrecht. Naast rechten studeerde Anke Chemische Technologie: zo combineert zij haar juridische deskundigheid met een wetenschappelijke achtergrond. Anke is als een van de weinige advocaten in Nederland ook octrooigemachtigde. Zij startte LSLegal in 2007.

Waarom LSLegal

LSLegal beschikt over een uitgebreid netwerk van vertrouwde relaties op het gebied van procesrecht, ondernemingsrecht en notariaat en werkt vaak samen met octrooigemachtigden. Hierdoor kan LSLegal full service diensten aanbieden. 

Ervaring, kwaliteit en betrouwbaarheid

Anke Heezius is een ervaren advocaat met een wetenschappelijke achtergrond. Zij hecht aan een betrouwbare dienstverlening op het hoogste niveau. Als een zaak verdere specialistische kennis behoeft, kan LSLegal samenwerken met diverse ervaren advocaten, veelal (maar niet alleen) binnen Amsterdam. Dit flexibele concept stelt LSLegal in staat als klein kantoor internationaal gerenommeerde bedrijven te bedienen.